Bademli Et

Rotasız Gurme'nin Bademli Et Mangal Ziyareti - Yediği, İçtiği, Sevdiği, Tavsiyeleri Her Şey İçeriğimizde

Instagram'ın en sevilen ve tavsiyeleri en çok dikkate alınan gezgin gurmesi ''Rotasız Gurme'' Bademli Et Mangal'ı ziyaret etti. Biz de tavsiyelerini sizlerle paylaşıyoruz ;)

Dün akşam Bursa Bademli'deki lezzet üssü Bursa'nın en elit ve lezzetli mekanlarından @bademlietmangal'da idim. Mekanın kalitesini daha içeri girerken anlayabilirsiniz.

Meze çeşitlerinden paşa mezesi, pastırmalı sıcak humus ve sıcak patlıcan herse favorimdi.

Seçtiğiniz et ve köfteler özel olarak Balıkesir ve Çanakkale bölgesinden getiriliyor.

Tek çekim kıymadan ve sebzeli hazırlanan satir köfteleri, sucuk köftesi, özel soslu külbastı ve pirzola çok lezzetliydi.

5 kat sarılmış kokoreç ise hijyen koşullarına uygun hazırlanıyor. Lezzeti mi harikaydı :)

Piknik özleminizi dindirmek istiyorsanız özellikle şık görünümlü mangalınızda etlerinizi kendinizi pişirebilirsiniz. Yok derseniz pişmiş olarak da servis ediliyor.

Mekanın açık ve kapalı olarak ek 2 yeri daha var. Üst katı da dahil olmak üzere hafta sonları mekan dolu oluyormuş. Diyeceğim şu rezervasyonsuz gitmeyin!

Çocuklar için oyun alanında palyaçolar siz yemek yerken çocuğunuza eğlenceli anlar yaşatıyor. Top havuzu olan bir restaurant daha önce gördüğünüzü sanmıyorum.

Tatlı konusunda da iddialılar. Duvalı tatlının hikayesini daha sonra anlatacağım. Ama duvalı tatlı da peynir tatlısı da kaymaklı kabak tatlısı da sütlü kadayıf tatlısı da efsaneydi.

Bu arada İstanbul'dan feribotla Mudanya'ya geçip, kısa sürede Bademli'ye varabilirsiniz. Sonrası lezzet şöleni değmez mi 2 saat yola bence kilometrelerce yola bile değer ;)

Mekanın sahibi Gökhan bey ve ablasına güler yüzü ve ilgisi için çok teşekkürler :)


Bademli Et Hızlı Menü

Bademli Et
Hızlı Menü

Bademli Et Firmasını Hemen Ara